Gæstebog

Tak fordi du besøger min hjemmeside. Skriv en hilsen her i gæstebogen ved at klikke på den blå knap. Du kan også indsætte et foto ved din hilsen.

Flyt/placér taleboblen på billedet med din mus

Skriv tekst til din talebobbel

Shape:
 
Skrevet af Olga og André, d. 18-03-2021
Vores søn Philip har været hos Valentina i næsten to år frem til han skulle i børnehave. Vi som forældre og vores søn har været super glade for Valentina og meget tilfreds med vores samarbejde. Vi kan varmt anbefale Valentina, hvis man ønske en sød og stabil dagpleje. Hun har passet godt på vores søn, lavet dejlig mad også varm mad og fejret fødselsdage og forskellige andre mærkedage. Hverken vores søn eller Valentina har været syge i de næste to år, hvilket har gjort det nemt for os som forældre. Barnevognen har kunnet stå hos Valentina og skulle ikke fragtes frem og tilbage hver weekend, hvilket også har gjort det nemt. Åbningstiderne har passet os fint og placeringen tæt på motorvejen og samtidig tæt på legepladser og grønne området været perfekt. Måske Odenses bedste dagpleje, for Philip og os forældre har det i hvert fald været en succes. Så mangler I en omsorgsfuld og kærlig dagpleje, bør I uden tøven vælge Valentina. Vi har været meget tilfredse og kan som skrevet tidligere varmt anbefale Valentina.
E-mail:
Skrevet af Steen, d. 11-03-2019
Kan anbefalede Valentines dagpleje. Vores søn var super glad for at være hos Valentine, vi var også meget glad for hende. Hun er kærlig og omsorgsfuld. Storm var hos Valentine siden han var 8 måneder indtil han skulle starte børnehaven.
E-mail:
Hjemmeside:
Skrevet af Kamilla Toft Laursen , d. 19-09-2017
Jeg kan som mor varmt anbefale Karolina og Valentina som dagplejere. Deres hjem er varmt, kærligt og trygt. De er altid glade og imødekommende. Min datter er godt tilpas hver morgen vi skal afsted, og det er en dejlig og beroligende følelse at have som forælder. De laver dejligt mad, de bager, går ture og frem for alt er de nærværende overfor børnene og de er altid at finde nede på gulvet i børnehøjde. Min datter stopper desværre pr 1/12, da hun starter i børnehave. Pyhh vi kommer til at savne "Verdens bedste dagplejere".
Skrevet af Christina, d. 22-12-2014
Hej Valentina :-)
Super fin hjemmeside du har, og sikke nogle gode mad billeder :-)
God Jul og godt Nytår
E-mail:
Skrevet af Mei Aaen, d. 09-08-2014
Hej Valentina,

Jeg starter selv op som privat dagplejer til september i det Nordjyske (Storvorde) og søger derfor inspiration. Du har en dejlig hjemmeside. Tak for kigget.
E-mail:
Skrevet af Ølstykke privat dagpleje - Elisabeth, d. 23-07-2014
Hejsa Valentina..
Super flot hjemmeside.
Jeg er selv lige startet op som privat dagpleje i Ølstykke.
God vind fremover her fra.
E-mail:
Skrevet af Zhanna Badytsia, d. 11-05-2014
Kære Valentina,jeg vil bare sige at vi er meget glade for dig som dagpleje:-)Kamilla har det rigtig godt hos dig.Hun er glad og tilpas det og det er det vigtigste for mig som mor.Tak for det

Kh.Zhanna
E-mail:
Skrevet af Maria Nyborg, d. 01-12-2013
Kære Valentina, tusind tak for den tid Julie er blevet passet hos dig, det har vi været rigtig glade for, og Julie har elsket at skulle passes hos dig. det er så dejligt når man skal aflevere sit bare at man ved at hun er i trygge hænder. Nu skal Julie starte i vuggestue, så vi må bare håbe at hun bliver halv så glad for det, som hun har været det ved dig.
Vi kan varmt anbefale andre at bruge dig som dagpleje.
De bedste hilsner Maria og Kim Nyborg
E-mail:
Skrevet af Rikke Palkinn, d. 02-06-2013
Kære Valentina
Tak for to dejlige måneder. Vi har været SÅ glade for at du har kunne hjælpe os, da vi var aller mest presset. Mia skal nu starte i vuggestue og skal derfor slutte hos dig. Det er trist, men vi vil klart anbefale dig til andre. Mia har været tryg og glad for at være hos dig. Vi har været trygge ved at aflevere hende hos dig og du har taget dig godt af hende.

1000 tak for alt og på gensyn.

Michael og Rikke
Skrevet af Chris og Ewa, d. 10-04-2013
Hej Valentina
Du er noget af det bedste der er sket for os, især til vores søn Lucas. Han er super glad og har det sjovt hos dig:)
Og vi er 112% trygge for at aflevere vores lille dyrebare:):):) Som sagt er det vores 3. dagpleje og og lykkens gang: jubii:) Og det bliver snakket pludret om det hele. :)
Lucas bliver altid så glad lige før vi er hos dig om morgen, det lægger vi stor vægt på resten af dagen. Vi er så trygge ved dig og foreslår andre til komme og få passet jeres barn/børn hos Valentina.
Skrevet af Gitte, d. 16-10-2012
Hejsa
Jeg er ejer af det helt nye side www.privatpladsanvisning.dk hvor forældre og privat dagplejer kan tilmelde sig og nemt finde hinanden. Kunne måske være en ide at tilmelde sig hvis du har ledige pladser og lyst. Køre lige nu annoncer over hele landet for at få forældre ind på siden. Men hvis ikke du har lyst ønsker jeg dig og din dagpleje alt held og lykke Mvh Gitte stifteren af pladsanvisning
E-mail:
Skrevet af PrivatStordagplejeOdense - Jens Martin Secher, d. 06-02-2012
Hej. Faldt over hjemmesiden, som bestemt er en hilsen værdig. :-) Mvh Gitte og Martin
E-mail:
Skrevet af Privat Dagpleje Danmark, d. 06-02-2012
Hejsa. Flot hjemmeside. Ville lige kigge forbi og samtidig sende en personlig hilsen til de private passere.
E-mail:
Skrevet af Malake charif , d. 02-01-2012
Hej Valentina.
Tillykke med din dagpleje jeg håber du får nogle børn at passe.
jeg glæder mig til et godt sammearbejde :)
Hjemmeside:
Skrevet af Karolina, d. 24-09-2011

Hej Valentina!
Hjertelig tillykke med din godkendelse som dagplejer.
Jeg er rigtig glad på dine vegne.
Jeg ved at de børn som vil være hos dig, vil altid få en god pasning, og altid vil være glade. Jeg er også sikker på at de forældre som vælger, vil aldrig fortryde det! :)

En meget flot hjemmeside du har lavet, meget inspirerende, og med meget gode oplysninger, både om dig selv, og hvad du vil gøre for børnene!

Jeg ønsker dig held & lykke frem over, og ønsker dig det bedste i fremtiden!E-mail:

Nyeste kommentarer

02.03 | 19:35

Vores datter trives rigtig godt hos Valentina, og som forældre er vi meget glade for samarbejdet, så vi kan derfor varmt anbefale Valentinas dagpleje.

...
04.11 | 19:30

Waw en fantastisk dagpleje. Vores lille Freja elsker at komme i dagpleje ved Valentina. På det varmeste, kan jeg anbefale det sted.

...
30.08 | 19:08

Kan varmt anbefales Valentinas dagpleje. Hun er utrolig stabil, ingen syge dage. Det er også dejligt med varm mad hver dag til middag.

...
24.10 | 12:31

Kan anbefalede Valentines og Karolinas dagpleje. Vores søn trives rigtig godt hos dem, de begge er kærlige og vi er meget glad at Storm bliver passet af dem :)

...
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE