Mine åbnningstider

   Mine åbningstider er:

 

Mandag-torsdag fra 6.30-16.30

Fredag  fra 6.30-15.30 

 

Jeg er yderst fleksible og holder gerne længere åben end den aftalte tid, i tilfælde af at Du / I har problemer med at nå det.  Men giv os besked i god tid så vi evt. kan aflyse andre aftaler, og gerne mere end 15 min før lukketid!!!🙂 
  For at jeg kan planlægge dagen bedst muligt, SKAL jeres barn være hos os senest kl. 9:00. Ved man at barnet kommer senere en dag, meddeles dette gerne dagen før.🙂 


Er man forhindret i at aflevere, inden dette tidspunkt, SKAL vi have besked SENEST ca. kl. 8:30 den pågældende dag.Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

02.03 | 19:35

Vores datter trives rigtig godt hos Valentina, og som forældre er vi meget glade for samarbejdet, så vi kan derfor varmt anbefale Valentinas dagpleje.

...
04.11 | 19:30

Waw en fantastisk dagpleje. Vores lille Freja elsker at komme i dagpleje ved Valentina. På det varmeste, kan jeg anbefale det sted.

...
30.08 | 19:08

Kan varmt anbefales Valentinas dagpleje. Hun er utrolig stabil, ingen syge dage. Det er også dejligt med varm mad hver dag til middag.

...
24.10 | 12:31

Kan anbefalede Valentines og Karolinas dagpleje. Vores søn trives rigtig godt hos dem, de begge er kærlige og vi er meget glad at Storm bliver passet af dem :)

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE