Priser


For at pasningsaftalen kan godkendes med økonomisk tilskud, ønsker Odense Kommune at sikre, at barnet passes under forsvarlige forhold . Det er derfor nødvendigt at forældre rekvirerer følgende papirer, når den  private børnepasser er fundet:

• Pasningsaftale udenfor eget hjem

• Ansøgningsskema om tilskud

 

Tilskuds satse for Privat pasningsordning i Odense

 

Tilskuddet til privat børnepasning udgør 75% af udgiften for børn mellem 1/2 år og indtil start af børnehaveklasse, dog med et maksimalt beløb afhængig af antallet af pasningstimer.

 

For børn mellem 1/2 år og til og med den måned, barnet bliver 2 år og 9 måneder gives følgende maksimum tilskud pr. måned for 2022

Fuld tid – 30 timer og opefter max. kr.    5.476  kr .    

Jeres egenbetaling her: 2.524 kr. Så det samlede beløb til privat pasningsordning er kr. 8.000.

 Der kan maksimalt ydes 3 pasnings tilskud pr. måned til samme husstand.

Der ydes ikke fripladstilskud til privat passede børn.

Der ydes søskendetilskud til forældre med mere end et barn i dagtilbud. Tilfalder søskendetilskuddet det privat passede barn, ydes der 85% af søskendetilskuddet for det billigste aldersvarende kommunale dagtilbud.

 

 

8.000  kr. indsættes på min konto senest  den i måneden, og tilskuddet står til rådighed på din nem-konto mellem d . 10 og d. 15 i måneden. Pladsen betales månedsvis forud i 12  måneder. Fra 1 januar 2014 udbetales tilskud for 12 måneder, uanset om børnepasser holder ferie eller ej. 


Børnepasseren betaler skat af sin løn(tilskud + egenbetaling),som I inbyrdes aftaler.

 


Priserne reguleres hver d. 1 januar.

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

02.03 | 19:35

Vores datter trives rigtig godt hos Valentina, og som forældre er vi meget glade for samarbejdet, så vi kan derfor varmt anbefale Valentinas dagpleje.

...
04.11 | 19:30

Waw en fantastisk dagpleje. Vores lille Freja elsker at komme i dagpleje ved Valentina. På det varmeste, kan jeg anbefale det sted.

...
30.08 | 19:08

Kan varmt anbefales Valentinas dagpleje. Hun er utrolig stabil, ingen syge dage. Det er også dejligt med varm mad hver dag til middag.

...
24.10 | 12:31

Kan anbefalede Valentines og Karolinas dagpleje. Vores søn trives rigtig godt hos dem, de begge er kærlige og vi er meget glad at Storm bliver passet af dem :)

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE