Priser


For at pasningsaftalen kan godkendes med økonomisk tilskud, ønsker Odense Kommune at sikre, at barnet passes under forsvarlige forhold . Det er derfor nødvendigt at forældre rekvirerer følgende papirer, når den  private børnepasser er fundet:

• Pasningsaftale udenfor eget hjem

• Ansøgningsskema om tilskud

 

Tilskuds satse for Privat pasningsordning i Odense

 

Tilskuddet til privat børnepasning udgør 75% af udgiften for børn mellem 1/2 år og indtil start af børnehaveklasse, dog med et maksimalt beløb afhængig af antallet af pasningstimer.

 

For børn mellem 1/2 år og til og med den måned, barnet bliver 2 år og 9 måneder gives følgende maksimum tilskud pr. måned for 2021

Fuld tid – 30 timer og opefter max. kr.  5.391 kr .    

Jeres egenbetaling her: 2.409 kr. Så det samlede beløb til privat pasningsordning er kr. 7.800 

 Der kan maksimalt ydes 3 pasnings tilskud pr. måned til samme husstand.

Der ydes ikke fripladstilskud til privat passede børn.

Der ydes søskendetilskud til forældre med mere end et barn i dagtilbud. Tilfalder søskendetilskuddet det privat passede barn, ydes der 85% af søskendetilskuddet for det billigste aldersvarende kommunale dagtilbud.

 

 

7.800  kr. indsættes på min konto senest  den i måneden, og tilskuddet står til rådighed på din nem-konto mellem d . 10 og d. 15 i måneden. Pladsen betales månedsvis forud i 12  måneder. Fra 1 .januar 2014 udbetales tilskud for 12 måneder,uanset om børnepasser holder ferie eller ej. 


Børnepasseren betaler skat af sin løn(tilskud+egenbetaling),som I inbyrdes aftaler.

 


Priserne reguleres hver d. 1 januar.

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

04.11 | 19:30

Waw en fantastisk dagpleje. Vores lille Freja elsker at komme i dagpleje ved Valentina. På det varmeste, kan jeg anbefale det sted.

...
30.08 | 19:08

Kan varmt anbefales Valentinas dagpleje. Hun er utrolig stabil, ingen syge dage. Det er også dejligt med varm mad hver dag til middag.

...
24.10 | 12:31

Kan anbefalede Valentines og Karolinas dagpleje. Vores søn trives rigtig godt hos dem, de begge er kærlige og vi er meget glad at Storm bliver passet af dem :)

...
23.11 | 17:01

Dear Valentina! I assume the best gift any employed parents can give their children is a safe and lovely environment, which your kindergarden can def. provide!

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE