Sygdom

Hvis barnet er sygt skal det holdes hjemme, mor eller far er trods alt de bedste til at tage sig af det syge barn.

  Barnet med feber, diarré, opkast og øjenbetændelse skal holdes hjemme.

  Jeg vil kontakte Jer for at I hurtigst muligt kan hente barnet.

  Selvom barnet har fået febernedsættende medicin, er han ikke rask.

  Børnene er ekstremt påvirkelig overfor ny smitte når de er syge, samtidig med at de udgør en risiko for at smitte andre børn.

  Når barnet er rask igen, må I gerne ringe eller skrive en sms om aftenen, så jeg har mulighed for at planlægge den efterfølgende dag.

  Det samme ved sygdom, skriv gerne en sms eller ringe til mig.

  Da jeg ikke er sundhedsfagligt uddannet, skal der ved medicinering af barnet foreligge en nærmere instruks fra lægen. Jeg giver ikke håndkøbt medicin til barnet.


Hvis jeg blive syg og ikke kan passe jeres barn, jeg vil kontakte jer hurtigst muligt. Dette skulle dog være et meget sjældent problem.

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

02.03 | 19:35

Vores datter trives rigtig godt hos Valentina, og som forældre er vi meget glade for samarbejdet, så vi kan derfor varmt anbefale Valentinas dagpleje.

...
04.11 | 19:30

Waw en fantastisk dagpleje. Vores lille Freja elsker at komme i dagpleje ved Valentina. På det varmeste, kan jeg anbefale det sted.

...
30.08 | 19:08

Kan varmt anbefales Valentinas dagpleje. Hun er utrolig stabil, ingen syge dage. Det er også dejligt med varm mad hver dag til middag.

...
24.10 | 12:31

Kan anbefalede Valentines og Karolinas dagpleje. Vores søn trives rigtig godt hos dem, de begge er kærlige og vi er meget glad at Storm bliver passet af dem :)

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE